Derbykampanj

 

Vi har fått många glada tillrop och uppskattande kommentarer efter premiärerna, något vi uppskattar enormt! Att spelare och resten av alla GAIS:are uppskattar vårt arbete är otroligt viktigt för oss och väldigt glädjande efter många långa dagar och nätter av arbete. Som vi har nämnt i tidigare inlägg gav vi allt ekonomiskt inför premiärerna och ligger nu lite pyrt till inför resten av säsongen.

Vi vill inget annat än att göra tifon av högsta klass i framförallt derbyna och även i andra matcher, men vi måste ha material och därmed pengar till detta. Därmed behöver vi alla GAIS:ares hjälp och kör nu igång en kampanj med ett mål på 40 000 kronor innan sista matchen innan derbyt (Värnamo hemma). Som många kanske märker är det väldigt likt förra årets kampanj vilket var väldigt framgångsrikt och gav oss en rejält stabil grund att stå på under hela året.

Men vi höjer ribban lite från förra årets 30 000 då det gick otroligt bra samt att vi kommer räkna med det som ni lägger i hinkarna under matcherna mot Helsingborg och Värnamo. Det är dessutom ett perfekt tillfälle att bli av med alla gamla mynt & sedlar som bara ligger hemma och skräpar (de går ut 30/6).

Alltså:

  • 40 000 innan derbyt
  • Töm sparbössorna
  • Lägg i hinkarna
  • Swisha
  • Sprid ordet – hetsa polarna

Tillsammans för GAIS!

Swish: 123 086 83 80

Plusgiro: 72 02 76-1